Etusivu Kirjaudu sisään Luo tili

The North Face Hybrid Tights Lämpöhousut Naisten vaatteet,north face untuva,aito

€82.83  €41.42Säästä: 50%
  • Malli: The North Face 001396
  • 5331 Kpl varastossa
  • The North Face Hybrid Tights Lämpöhousut Naisten vaatteet,north face untuva,aito

Valitse:Määrä

The North Face Hybrid Tights Lämpöhousut Naisten vaatteet,north face untuva,aito_checkout
the north face kevytuntuvatakki The North Face Naisten vaatteet lämpöhousut , The North Face Hybrid Tights Lämpöhousut Naisten vaatteet,north face untuva,aito the north face heyerdahl 3,uusia putiikkeja

The North Face Naisten Hybrid Sukkahousut ovat kevyitä, saumaton alusvaatteet sukkahousut lämmöstä korkea aerobinen toiminta kylmällä säällä. Nämä lämpö housut ominaisuus synteettisiä ontelolaattojen kuituja ansaan lämmön ja vetää ylimääräisen kosteuden pois iholta, auttaa säätelemään kehon lämpötilaa aikana muuttuvat toiminnan tasoilla. Lue koko tuotteen ominaisuus luettelo alla.


Ominaisuudet:

Siliävät
Flatlocked saumat
Hypoallergenic
Kevyt
Hajuttomia
Suorituskyky fit
Nopeasti kuivuva
Saumaton rakenne
Tahrankestävyys
Tuuletettu mesh alueet ilmanvaihdon kriisipesäkkeisiin
Lämmin alueet tarjota eristys kylmiä kohtia
Siirtävä


Tekniset tiedot:

Vuonna 1998 Polartec käynnisti Polartec Power Shield ja pehmeä kuori vallankumous. Se kehitettiin tunnustetaan se, että 90% ajasta olet ulkona, sää isnt niin paha. Joten ei ole suurta hyötyä luopumalla hieman sääsuojaus, jotta saat paljon enemmän hengittävyyttä.

Vuonna 2010 Polartec rakennettu, että tuote historiaa lisäämällä todellista vedenkestävyyden niiden pehmeä kuoret lanseeraamalla Polartec Power Shield Pro. Polartec Power Shield Pro yhdistää ennennäkemättömällä tasolla ilmanläpäisevyyden kestävällä hydrostaattinen vastus pitää sinut kuivana niin sisällä ja maasta ulos.

Juuri nyt, The North Face Hybrid Tights on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. The North Face Parhaat hinnat Suomi:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Naisten vaatteet katalogista Lämpöhousut kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Lämpöhousut tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Kuvaus


The North Face - Naisten vaatteet - Lämpöhousut

The North Face Hybrid Tights Lämpöhousut Naisten vaatteet,north face untuva,aito
The North Face Hybrid Tights Lämpöhousut Naisten vaatteet,north face untuva,aito